Tarhuri

Tervetuloa Tarhuriin!

Tarhuri on hyötyviljelyyn hurahtaneen puutarhatoimittajan harrastus ja hengentuote.

Perustin Tarhurin keväällä 2013 hetken mielijohteesta. Ensin Tarhuri oli pelkkä blogi. Kokonaiseksi sivustoksi Tarhuri rakentui syksyn 2014 aikana verkkoviestintää opiskellessani. Toiveeni ja tavoitteeni on, että Tarhurista olisi apua ja iloa kaikille hyötyviljelystä kiinnostuneille. Sivustona Tarhuri on vielä pieni taimi. Lisää aiheita ja asiaa tulee sitä mukaa, kun ehdin kirjoittamaan ja kuvaamaan. Oman ruuan kasvattamisessa on jotain todella koukuttavaa – tervetuloa mukaan!

 

Piia Reinikainen

PS. Verkostoidu kanssani LinkedIn:issä! Nopeimmin tavoitat minut meilillä reinikainenpiia@gmail.com

perunoiden-kasvatus-saavissa_piia-reinikainen

Ajankohtaisista puutarhapuuhista kirjoittelen myös Kotipuutarha-lehdessä. Tämä kuva on julkaistu numerossa 5/2013. Jutun aiheena oli perunoiden kasvatus saavissa. Kuva: Teija Tuisku.

 

4 Responses

 1. Piia sanoo:

  Hei Jari
  Rairuohon siemenet itävät yleensä 4-7 päivässä, joten vika on nyt siemenissä tai mullassa. Siemenet voivat olla vanhoja tai multaerä huono. Tiedäthän, että Tarhurin-nimiset tuotteet ovat Rustan ent Hongkongin oma tuotemerkki ja tällä Tarhuri-sivustolla ei ole mitään tekemistä ko. tuotteiden kanssa.

  T: Tarhuri-Piia :)

 2. Jari Mononen sanoo:

  Raeruohon siemenet olleet mullassa jo 2-3 viikkoa ja kasteltu joka päivä eikä meinaa kasvaa? Multana Tarhurin kylvö-taimimulta…missä vika? En ainenkaan osta enää Tarhurin multaa

 3. Piia sanoo:

  Hei Leila

  Kiitos viestistäsi! Minulla ei valitettavasti ole siemenmyyntiä tai mitään muutakaan ”virallista” myyntitoimintaa. Käyn vain harrastuksena myymässä omia ylijäämätaimiani Hyötykasviyhdistyksen taimipäivillä Helsingissä kerran pari vuodessa. Pelargonin siemeniä olen itse tilannut Hyötykasviyhdistyksestä http://www.hyotykasviyhdistys.fi ja Exotic Gardenista http://www.exoticgarden.fi

  Terkuin,
  piia :)

 4. Leila sanoo:

  Hei,

  Olisikohan teiltä mahdollisuus ostaa pelargoneja tai niiden siemeniä potimyynnin kautta…?

  Nimim. Pelargonikuume

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.